این خاصیت سیر را نمی دانستید
نویسنده: گردآورند محمد حسین قربان
تاریخ: 31 فروردین 1393 - 13:43:05

 

این خاصیت سیر را نمی دانستید

 

پزشکان به تازگی دریافته اند که مصرف سیر خوراکی علاوه بر تمامی خواصی که تاکنون برای آن کشف شده برای سلامت ریه ها نیز بسیار مفید است.

براساس جدیدترین تحقیقات پزشکان، مصرف سیرخام به طور متوسط ۲بار در هفته می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را تا حدود ۴۴درصد کاهش دهد. گفتنی است مصرف سیر حتی در افرادی که سیگار استعمال می کنند نیز می‌تواند موثر باشد و تا حدود ۳۰درصد از بروز سرطان ریه در آنها بکاهد.

بررسی ها نشان می‌دهند سیر می‌تواند باعث محافظت از ریه ها شود و همین طور خطر ابتلا به سرطان روده را نیز تا حد زیادی کاهش دهد.

پزشکان برای بررسی اثربخشی مصرف سیر در جلوگیری از سرطان ریه بر روی حدود ۱۴۲۴فرد بیمار مبتلا به سرطان ریه این تحقیق را انجام داده و نتایج را اعلام نموده اند.

گفتنی است البته سایر عوامل مانند سابقه ژنتیکی در خانواده، سبک زندگی، میزان ورزش و رژیم غذایی نیز می توانند در ابتلا به سرطان ریه موثر باشند.

پزشکان در خصوص اینکه آیا سیر پخته و یا سرخ شده به همان اندازه سیر خام مفید است یا خیر هنوز تردید دارند و این موضوع مستلزم انجام آزمایشات بیشتر است.

این خاصیت سیر را نمی دانستید

 

دفعات بازدید: 16016
نظرات
اطلاعاتی برای نمایش وجود ندارد.
ارسال نظر
نام
پست الکترونیکی
آدرس وب لاگ / وب سایت
نظر